08-11-03

kaffe tarria


sorie als ik de latste teid niet zoveel geblogt heb.
 
vorrige dindag heft mijn vrindin het ui gemaakt.
 
sinsdien zit ik iddere dag in de kaffe tarria vant zwenbad op zok naar een niew lief. en als ik dan tuiskomt ben ik meestal te zat om noch zonder spelingfouwten te tippen !
 
ps. volgen mij is de baas van kaffe tarria vant zwembadt een sjoengelaar want alsge daar ne spa besteld dan smakt die noggal naar kloor ! 

01:23 Gepost door tofen jhony | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hey Johnny Hey Johnny, dat is toch jen echte naam é? Ik ben vanessa en ik kwam gisteren in de caferaria van de zwemkom met mijn vriendin ne bacardi drinken. Ik hoorde daje tegen freddie van de fiatgarage ant vertellen was vanje blog. Ik heb dat opgeschreeven. Maar omdat af is met Wesley zouk wel willen weten of daje een bitje ne serieuse gast bendt. Ist waar da je gebuist was in den automechanika en nu vette darms kuist in de vleeshalle van Kanegem? Ik vonde wel da je goed stond met je piersing in je neuze. Somige gasten staan daar nie mee, ma gie wel. Ik doen nu ne vdab-oplijding voor ne nagelstudio te beginnen. Ik ben vree creatief. Ge je nog een berischtje weer steuren? Wanneer zit je weer inde cafetaria?

Gepost door: Vanessa | 08-11-03

De commentaren zijn gesloten.